Fenerbahçe'den müthiş geri dönüş!

Corona virüsü salgını sonrası yaklaşık 3 aylık aranın ardından Süper Lig başladı. 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Maç 2-1 Fenerbahçe galibiyetiyle sona erdi.

Fenerbahçe'den müthiş geri dönüş!
Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 27. hafta maçında Fenerbahçe yeni teknik direktörü Tahir Karapınar yönetiminde ilk maçına çıktı. Süper Lig'de son çıktığı 7 maçı da kazanamayan Fenerbahçe seyircisiz oynanacak maçta Kayserispor'u yenerek kalan haftalarda moralli bir şekilde yoluna devam etme amacındaydı.

Henüz 13. dakikada Ozan Tufan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe, 59'da Mensah'ın golüyle geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı. 87'de Muriç'le eşitliği yakalayan Sarı Kanarya, 88'de Gustavo'nun attığı harika golle rakibini 2-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından 43 puana yükselen Fenerbahçe, 7. sıradaki yerini korudu. Son sırada bulunan Kayserispor ise 22 puanla ateş hattında kaldı.

Beyaz Futbol ekibinden Emre Zabunoğlu karşılaşmayı sizler için yorumladı;

Zabunoğlu nefesleri kese karşılaşmayla ilgili;

'Luis Gustavo, Fenerbahçe'yi pandemiden çıkartırken, Kayserispor'u ise ligin sonlarına doğru itti. Kayserispor çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Önemli fırsatlarda yakaladı ama futbolun değişmez deyimi 'atamayana atarlar' bir kez daha kendini ispat etti. Fenerbahçe tarafında ise ilk defa forma giyen Tahir Karapınar da çok önemli bir teknik direktörlük başarısı gösterdi. Yeni kurallarla birlikte 5 değişiklik hakkını çok olumlu bir şekilde kullandı. Emre ve Vedat gibi tecrübeli isimleri sonradan oyuna alarak adeta maçı çeviren isim oldu. Fenerbahçe için çok iyi bir moral oldu bu tabi Salı günü çok Trabzonspor'la çok önemli bir kupa finali oynayacaklar. Tabi Fenerbahçe Ozan Tufan'ı kaybetti. Kupa maçında oynamayacak." yorumunda bulundu.