Galatasaray o transferi de bitirdi! 2 yıllık imza...

Gelecek sezon için yapılan transfer çalışmalarında önceliğini yerli ve bonservisi elinde olan isimlere veren Galatasaray, bu doğrultuda Sivasspor'un iki yıldızı Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile anlaşmıştı. Aslan, Süper Lig'den bir yıldızla daha anlaşma sağladı.

Galatasaray o transferi de bitirdi! 2 yıllık imza...
Süper Lig'de Rizespor maçına hazırlanan ve bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını da sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sivasspor ile sözleşmeleri sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la söz kesen Aslan, Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan ile de anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcu, sezon sonu Sarı Kırmızılı ekibe imza atacak.
Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray, genç oyuncuya makul bir ücret ödeyecek.

Haftalar öncesinden Galatasaray'a söz veren Oğulcan'la 2 yıllık sözleşme yapılacağı kaydedildi. Rizespor'da bu sezon 22 maça çıkan Oğulcan, 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

'HAYALLERİMİN TAKIMI GALATASARAY'

Oğulcan Çağlayan, 2013-2014 sezonu başında bir süre Galatasaray altyapısında antrenmanlara çıkmış ve o dönem kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Galatasaray'ın hayallerini süslediğini ve Sarı Kırmızılı takıma gelmekten duyduğu memnuniyeti açığa vurmuştu.

17 yaşında olduğu için Galatasaray'la profesyonel sözleşmeye imza atması mümkün olmayan genç yıldızın yetiştirme bedeli Galatasaray tarafından fazla bulunmuş ve Oğulcan'ın "hayalim" dediği takıma transferi gerçekleşmemişti.