Fenerbahçe'de Ali Koç, Pellegrini’ye Mesut Özil sözü verdi

Fenerbahçe'de tek gündem yeni teknik direktör... Başkan Ali Koç'un üstünde ciddiyetle durduğu isimlerin başında Şilili futbol efsanesi Manuel Pellegrini var. Koç'un, tecrübeli teknik adamla kısa ve uzun vade planlar üzerinde konuştukları belirtiliyor. Kısa vadede seneye kesinlikle şampiyonluk isteyen Koç'un Manuel Pellegrini'ye Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'i teklif ettiği Şili basını tarafından yazıldı.

Fenerbahçe'de Ali Koç, Pellegrini’ye Mesut Özil sözü verdi
Şili’den La Cancha gazetesi Fenerbahçe’nin, Manuel Pellegrini’ye Mesut Özil’i hediye edeceğini yazdı… bir süredir görüşmelerini sürdüren ve uçuşların açılması halinde İstanbul’a geleceği iddia edilen Pellegrini’nin Ali Koç’la görüşerek Fenerbahçe ile üç yıllık sözleşme imzalayacağını iddia etti.

Bu arada Ali Koç’un yaptığı görüşmede Pellegrini’ye, Mesut Özil’den bahsettiği ve Şilili teknik direktörün de “onun etrafından bir takım kurarak, şampiyonluk sözü verdiği” iddia edildi. Koç’un Pellegrini’de şampiyonluk istediği için tek yıllık sözleşme teklif ettiği, ancak şampiyonluğun gelmesi durumunda çok ciddi bir bonus ile 2 yıllık ekstra sözleşme verileceği belirtildi.

Mesut Arsenal'le sorun yaşıyor

Bilindiği gibi Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, kulübü Arsenal'le maaşında indirim yapmadığı gerekçesiyle sorun yaşıyor. İngiliz kulübünün futbolcu maaşlarında yüzde 30'luk indirim kararını kabul etmediği haberleri Ada basınında yer alıyor. Böyle olması durumunda kulübünden ayrılmak için rest çektiği de iddia edildi.

Fenerbahçe'yi eşi de istiyor

Mesut Özil'in Fenerbahçe sevdası biliniyor. Günün birinde Sarı-Lacivertli formayı giymek istediğini defalarca söylemişti. Ancak 31 yaşındaki futbolcu 1-2 sezon sonra bu planını devreye sokacaktı. Şimdi yaşanan gelişmeler ve eşi Amine Gülşe'nin İstanbul'da yaşama isteği bu planı erkene çekecek gibi duruyor.

Acun Ilıcalı da devrede

Birkaç gün önce sosyal medyada canlı yayına katılan televizyoncu Acun Ilıcalı da Mesut Özil ile ilgili gelen sorulara olumlu cevaplar vermişti. Mesut'un Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler olacağını hissettiğini söylemişti.

Acun hem Ali Koç'un hem Mesut Özil'in arkadaşı

Bilindiği gibi Acun Ilıcalı, hem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, hem de Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'in yakın arkadaşı. Başkan'ın bu transferle ilgili Ilıcalı'dan yardım istediği belirtiliyor. Acun Ilıcalı da uzun zamandır yakın arkadaşı olan oyuncuyla görüştüğü, fikrini aldığı ve şartları zorlayarak Fenerbahçe'ye transferi için gereken şartları oluşturmaya çalıştığı belirtiliyor.