Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Başkan resmen açıkladı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılırken sürpriz bir ayrılık gündeme geldi.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Başkan resmen açıkladı
Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılırken sürpriz bir ayrılık gündeme geldi. Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile görüşmelerine devam eden yönetim yapılan görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti.

Nenad Bjelica'nın yöneticilerle yaptığı görüşmede yapılan teklifi kabul ettiği hatta transfer listesini bile verdiği iddia edildi. Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, kaptan Emre Belözoğlu'nun da teknik heyete katılmasını istiyor. Fenerbahçe'de gelecek sezon futbolda yeniden yapılanması bekleniyor. Fenerbahçe'de yeniden yapılanma sürecinde sürpriz ayrılık gündeme geldi. Resmi olarak da ayrılık ilk kez dile getirildi.

Sabah'ın haberine göre, Al İttihad başkanı Anmar Al-haili, kiralık verilen Seko Sanogo ve Garry Rodrigues'in önümüzdeki sezon takıma geri dönebileceğini ima etti. Haili, yaptığı konuşmada, 'Sanogo ve Rodrigues'den vazgeçmedik. Ayrıca, önümüzdeki sezon tekrardan takımımıza katılabilirler.' dedi. Garry Rodrigues, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 21 karşılaşmada forma giyerken 3 gol atmış ve 6 asist üretmişti.