Trabzonspor son dakika transfer bombasını patlattı!

Trabzonspor'da transfer bombaları peş peşe patlıyor. Bordo-mavililer, Aly Malle transferi için Balıkesirspor'la prensip anlaşmasına vardı. TFF 1. Lig ekibinin Başkanı Kadir Dağlı transferi resmen duyurdu. Trabzonspor kısa bir sürece önce yine Balıkesirspor forması giyen 20 yaşındaki Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna katmıştı.

Trabzonspor son dakika transfer bombasını patlattı!
Trabzonspor gelecek sezon için transfer hamlelerini yapmaya başladı. İlk olarak Balıkesirspor'un genç futbolcusu Rahmi Anıl Başaran'ı transfer eden bordo-mavili takım, bu transferin ardından Aly Malle için de prensip anlaşmasına vardı.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, Radyospor'a yaptığı açıklamada, 'Aly Malle'nin 2 hafta önce Udinese'den sözleşme opsiyonunu kullandık. Aly Malle'nin transferi konusunda Trabzonspor'la prensip anlaşmasına vardık.' ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili konuşan Dağlı, ''Gelecek hafta Aly Malle'nin Trabzonspor'a transferi resmiyet kazanacak. Balıkesirspor, Aly Malle'nin bir sonraki satışından pay alacak. Bunun dışında sözleşmede oynadığı maç sayısı ve gol sayısıyla ilgili de bonuslar var.' açıklamasını yaptı.

ALY MALLE KİMDİR?
3 Nisan 1998 tarihinde ülkesi Mali'nin en büyük şehri Bamako'da dünyaya geldi. Futbola da Black Stars takımında başladı. Yeteneğini ilk fark eden takım Watford oldu. U-23 takımında forma giydikten sonra Recre Granada'ya kiralandı. Ardından da Udinese U-19'a geçiş yaptı. Lorca FC'de kiralık oynadıktan sonra A takımda oynadı. Buradan da önce Grasshoppers'a kiralandı.