İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe'ye öyle bir yıldız geliyor ki...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ağırlığı yerli isimlere vermişti. Ancak sarı-lacivertliler için İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Habere göre dünya yıldızı golcü Fenerbahçe yolunda. İşte detaylar...

İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe'ye öyle bir yıldız geliyor ki...
Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe kolları sıvadı. Yeni teknik direktörünü belirlemek için birçok isimle görüşen sarı-lacivertli yönetim, kadroya yapılacak takviyeler konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Fenerbahçe'nin, transferde dev bir hamleye hazırlandığı iddia edildi.

İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe'ye öyle bir yıldız geliyor ki...

HIGUAIN BOMBASI!

İtalyan basını, Juventus'un golcü ismi Gonzalo Higuain için Fenerbahçe'nin devrede olduğunu iddia etti. Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) Başkanı da olan Juventus Başkanı Gianni Agnelli ile geçen hafta yapılan ECA toplantısı öncesinde görüşen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Arjantinli golcünün durumunu araştırdığı öne sürüldü.

'ŞARTLARI NEDİR?'

Ali Koç'un, Agnelli'ye 'Gonzalo Higuain, River Plate'e dönecek mi? Şartları nedir?' sorularını sorduğu dile getirildi. Juventus Başkanı Agnelli'nin, bu soru üzerine 'River Plate'in bir ilgisi var, ama Higuain'in de bizimle bir yıl daha sözleşmesi devam ediyor. Neler olacağını biz de bilmiyoruz' dediği öğrenildi.

'RIVER'IN VERECEĞİNİ BİZ DE VERİRİZ'

Agnelli'ye Higuain için Arjantin kulübünün vereceği rakamı da soran Ali Koç'un, 'O parayı biz de verebiliriz' demesi konuşmaya damga vurdu. Fotomaç'ta yer alan haberde Fenerbahçe'nin bu sezon için değil ama gelecek yıl için Arjantinli golcüyü gündemine alabileceği dile getirildi.