Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı! İşte o isimler...

Fenerbahçe'de gelecek sezon sportif direktör koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, kolları sıvadı. Kaptan, sezon sona ermeden transferleri bitirmek için mesaiye başlarken, listesi de ortaya çıktı. İşte Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye katmak istediği o isimler...

Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı! İşte o isimler...
Corona virüsü nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendiren Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.
Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı! İşte o isimler
Fenerbahçe'nin bu sezonki transfer politikası bir hayli farklı olacak. Spekülatif ve pahalı transfer dönemini kapatan Sarı lacivertliler bonservisi elinde olan ya da kiralanma imkanı olan kaliteli yerli oyuncuların peşine düşmüş durumda. Takvim'in haberine göre; Transfer listesinin başında ise Roma'nın 23 yaşındaki Türk stoperi Mert Çetin var.

LİSTE DAHA DA ARTABİLİR
Mert Çetin'i Galatasaray ile birlikte 3 İtalyan kulübü istese de Fenerbahçe bir hayli yol almış durumda. Listede yer alan diğer isimler ise Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan, Emre Kılınç ve Berat Özdemir…

BERAT İÇİN KIRAN KIRANA!
Orta sahada forma giyen Berat Özdemir'in G.Birliği ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Eğer başkent temsilcisi ile anlaşma sağlanırsa Berat da çubuklu formayı giyecek. Aksi taktirde 21 yaşındaki merkez orta saha için önümüzdeki yıl beklenecek.

FENER TARAFTARINDAN CANER İÇİN GERİ ADIM
Caner için ilk başlarda olumsuz mesajlar gelse de zaman geçtikçe mil li yıldızı isteyenlerin sayısı fazlalaştı. İlk başlarda ismine karşı çıkan Fener taraftarı zaman geçtikçe Caner'i 6 yıl giydiği çubuklu formaya daha fazla yakıştırmaya başladı. Caner'i Fener'e isteyen taraftarlar artık çoğunlukta.