Fenerbahçe'de yeni hoca kim olacak?

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu 12 Haziran'a kadar çözülmek zorunda. Sarı-lacivertlilerde gündemdeki adaylardan Nenad Bjelica, Fenerbahçe ile görüştüğünü doğrulamıştı. Ancak kulislerde Erol Bulut'un ismi de ön planda. İşte Kanarya'da yaşanan son gelişmeler...

Fenerbahçe'de yeni hoca kim olacak?
Süper Lig'de 6 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe, yaptığı 13 transfer sonrası sezona flaş bir giriş yapmıştı.

Oynanan ilk 17 karşılaşmada 9 galibiyet 4 beraberlik elde eden sarı-lacivertli ekip, ilk yarıyı lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde 4. sırada kapattı.

İkinci yarının hemen başında elde edilen 2 galibiyetle yarışa daha sıkı tutunan Sarı Kanaryalar'da ise işler bir anda tersine döndü.

Üst üste alınan kötü sonuçlarla birlikte neredeyse yarıştan kopan Süper Lig devinde teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

Yanal'ın ayrılığı sonrası corona virüsü salgını sebebiyle ara verilen sürece kadar ise takımı Zeki Murat Göle yönetti.

Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine henüz kimseyi getirmeyen Fenerbahçe'de işlerin sanıldığı kadar net olmadığı ortaya çıktı.

İKİ ADAYDAN BİRİ OLCAK

Yönetim içinde Erol Bulut ismini destekleyenler var. Başkan Ali Koç'un da Bulut'a karşı olmadığı biliniyor. Büyük ihtimalle yeni teknik direktör Bjelica ile Erol Bulut arasından seçilecek.

SON KARARI KOÇ VERECEK

Nenad Bjelica görevi kabul etmeye hazır. Ancak Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Koç kesin kararını vermediği için Hırvat hocaya karşı zaman kazanmaya çalışıyor.

ZAMAN BULUT'UN LEHİNE Mİ?

Başkan Ali Koç gerekirse kararını haziran başına kadar erteleyebilir. Ancak zaman geçtikçe Başkan Koç üzerinde Erol Bulut lehine baskıların aratabileceği de gelen haberler arasında.

NE DEDİLER?

Geçtiğimiz günlerde Hırvat basınına bir röportajda bulunan Nenad Bjelica, "Fenerbahçe? Evet konuştuğumuz söyleyebilirim, görüşmelerimizi sürdürüyoruz ama henüz anlaşmadık." ifadelerini kullandı.

Kendisi için ilk planın Fenerbahçe olduğunu söyleyen Bjelica, "Diğer tüm teklifleri bir kenara koydum. Çünkü, Fenerbahçe benimle ilgilenen en büyük kulüp. Eğer Fenerbahçe ile anlaşamazsam, diğer tekliflere bakacağım" dedi.

BULUT DA İSTEKLİ

Sezon sonu Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Erol Bulut ise geçtiğimiz aylarda verdiği röportjda sarı-lacivertli ekibe açık kapı bıraktı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre teklifleri doğrulayan Bulut, şu ifadeleri kullandı: "Bu işe siz gelişmek, daha iyi olmak için başlıyorsunuz. Bir noktaya geldikten sonra da o teklifler gelebiliyor. Ben kendime ve ekibime güveniyorum."

"Verebileceğim şeylere güveniyorum. Her şeye her anlamda hazırım. Türkiye'de olsun, Avrupa'da olsun büyük takım çalıştırmaya da hazırız. İlerlemeye çalışıyoruz"