Tuncay Şanlı ilk kez açıkladı!

Fenerbahçe'nin efsaneleri arasında yer alan Tuncay Şanlı, açıklamalarda bulundu. Eski milli futbolcu, sarı lacivertli takımın kendisini çağırdığında her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

Tuncay Şanlı ilk kez açıkladı!
İşte Tuncay Şanlı'nın açıklamaları:
Sanırım 3-4 gün önce tekrarını vermiştiniz EURO 2008'deki İsviçre maçının. Ben yanılmıyorsam 60. dakikalarda açtım. Semih oyuna giriyordu. Semih golü atınca Fatih hocanın sevincini gördüm ve hemen Fatih hocaya yazdım. Başka duygular hissediyorsunuz. Arda'yı aradım, Hamit'i aradım. Aklıma gelen oyuncuları hemen aramaya çalıştım. Orada yaşananlar farklı bir duyguydu.

'FATİH HOCA İÇİN HAZIRLIK MAÇI'
Fatih hocaya, Abdurrahim Albayrak'a, basketbol takımımıza herkese geçmiş olsun. Rüştü Reçber'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Orada bize liderlik yaptı, ağabeylik yaptı. Ona ve herkese acil şifalar diyorum. Fatih hocaya mesaj attım, 'Biz ne maçları atlattık bu sizin için hazırlık maçıdır hocam' dedim. Farklı duygulardı, güzel zamanlar geçirdik hep beraber. Umarım o günleri tekrar hep beraber yaşacağız.

'BİRLİK OLDUĞUMUZDA...'
Biz beraber olduğumuz zaman, birlik olduğumuz zaman her şeyin üstesinden geliriz. Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarına otelimizi açacağımızı söyledik. Başhekimimiz liste yolluyor, sağlık çalışanlarımız da o listeye göre gelip konaklıyor. Şu an sağlık çalışanlarımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.