Burak Yılmaz canlı yayında açıkladı: Galatasaray forması öptüm ama...!!!

Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, siyah beyazlı ekibin instagram hesabında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz canlı yayında açıkladı: Galatasaray forması öptüm ama...!!!
İşte Burak Yılmaz'ın yaptığı açıklamalar;

Ramazan ayı hayırlı olsun, Allah herkesin oruçlarını kabul etsin. Bu mübarek ayla birlikte de başımızdaki salgın belası inşallah bitsin.

Yaşananları yakından takip ediyorum. Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iyi bir takipçisiyim. Süreç kontrol altına alınıyor gibi ama dilimizi ısıralım. Bu süreç başımıza ilk kez geliyor. Ne kadar inatçı, sağlam olursak bu işi yakın sürede halledebiliriz.

Biz de evdeyiz, çıkamıyoruz. Belki de hayatımda ilk kez bu kadar evde oturuyorumdur. 35 gündür evdeyim. Bir yılda ilk kez 35 gün evde oturmuş olabilirim. Bir yemeğe gitmenin, bir kahve içmenin, antrenmana çıkmanın, dostlarını görmenin ne kadar değerli olduğunu bu salgın döneminde anladık.

Antalyaspor'da başkan beni çağırdı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediğini söyledi; "Nereye istersen, seni oraya vereceğim" dedi. Ben de 'Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile hiç görüşmeyin, Beşiktaş'a verin' dedim. Beşiktaşlılığım böyledir.

Galatasaray formasını da öptüm. Galatasaray'a gittiğimde beni Avrupa çapında bir oyuncu haline getirdi, o yüzden kulübe bağlılığımdan dolayı formayı öptüm. Ama hiç bir zaman Beşiktaşlı olduğumu hiç bir yerde saklamadım. Trabzonspor o zaman beni Türk futboluna kazandırmıştı, alt ligde oynayan bir oyuncuyu Süper Lig gol kralı haline getirdi. O yüzden Trabzonspor formasını öptüm.

Sergen Hoca'yı da küçükken çok izledim. Başımızda hoca olmasıyla bu sözlerimin alakası yok. Onunla iyi bir diyaloğumuz var. Hocalığı da olumlu anlamda beni çok şaşırttı. Üzerimizden elini çekmiyor.

Her gün hakkımda bir haber, artık cevap vermek istedim. Dünya böyle bir salgınla uğraşıyor, sevdiklerimiz bu hastalığa yakalanmış, para ile ne işim olur. Bu durumda para mı konuşulur? Bu dönemde para konuşan vicdansızdır.

Kulüpten kimseyle indirim konuşmadım. Sadece geçmişe dair yüklü bir alacağım var, onu ileri tarihe erteledik. Beş gün önce başkanımızı gördüm, "Bu dönemde ne isterseniz yaparım" dedim. Daha ne yapabilirim? Ne parası, ne pulu! Ben böyle bir insan değilim, böyle bir şekilde gündeme gelmek istemiyorum

Geçmişte de böyle bir şey oldu, %0 hatam vardı. Futbolu bıraktıktan sonra açıklayacağım, insanlar da 'Çocuğa yazık ettik' diyecekler. Bana düzgün, nazik, Türk gibi başımızı okşayan şekilde yaklaşılırsa, gerekeni yaparım. 'Burak gol atamıyor' desinler ama parayla ilgili bir şey demesinler.

Haziran'ın sonuna doğru başlayacağımızı düşünüyorum. Bunu bilmiyorum, hissediyorum. Lig biter uzun bir ara verilmez, Ağustos gibi de başlarız. Çünkü bir daha uzun ara verilirse, futbolcular büyük zarar görür. Yaz tatili olmadan devam ederiz. Tatil önemli değil.

Beşiktaş taraftarı gibi bir taraftar hayatımda görmedim. Hayatım boyunca gördüğüm en iyi taraftar Beşiktaş taraftarıdır. Hayatımda gördüğüm stat İnönü demiştim ama artık Vodafone Park...