İşte Mustafa Kapı'nın yeni adresi

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun çok şey beklediği genç oyuncu Mustafa Kapı, İspanyol ekiplerinin radarında. Genç oyuncunun menajeri AS gazetesine çok önemli açıklamalarda bulundu.

Denizlispor'dan Galatasaray'ın alt yapısına transfer edilen ve birçok otorite tarafından Türk futbolunun gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olacağı kabul edilen Mustafa Kapı için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Mustafa Kapı, Galatasaray'da alt yaş kategorilerinde gösterdiği performansla henüz 16 yaşındayken Avrupa'nın devleri tarafından takibe alınmıştı.
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun son haftasında evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk ettiği maçta oyuna giren Mustafa Kapı, Sarı Kırmızılı formayı giyen en genç oyuncu unvanını Emre Belözoğlu'ndan almıştı...

Mustafa Kapı, bu sezonun başında teknik direktör Fatih Terim tarafından kamp kadrosuna alınmış ve hazırlık maçlarında şans vermişti.

Mustafa Kapı, Fatih Terim'in sezon öncesi verdiği şansı iyi değerlendiremeyince A takıma dahil edilmedi ve ardından sona erecek sözleşmesini imzalamak istemedi. Bunun üzerine Galatasaray, Mustafa Kapı'nın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Sezon sonu Galatasaray'dan ayrılacak genç yıldız adayı için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Oyuncunun menajeri AS gazetesine açıklamalarda bulunarak şunları kaydetti;'Mustafa Kapı bonservissiz bir oyuncu. Onunla İspanya'nın birçok takımı ilgileniyor.'

'Corona virüs krizi patlak vermeden önce Atletico Madrid ile çok ciddi görüşmelerimiz vardı. Bu transfer bitebilirdi fakat corona virüs yüzünden görüşmelerimiz askıya alındı.'

'Mustafa Kapı ile sadece Atletico Madrid değil Celta Vigo, Real Sociedad, Valencia ve Villareal de ilgileniyor. İspanyol ekipleri onunla yakından igileniyor.' Öte yandan İspanya'nın bir diğer saygın gazetesi Mundo Deportivo, Barcelona'nın da Mustafa Kapı ile ilgilendiği iddia etti.