Cizrespor'da, Kemer Spor 2003 Maçı Hazırlıkları

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Cizrespor, 1 Eylül'de oynayacağı Kemer Spor 2003 maçı hazırlık çalışmalarına başladı.

Cizrespor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, yaptığı açıklamada, kısa süreli kamp çalışmalarını tamamlayıp kendi sahalarında ilk defa top başı yaptıklarını belirterek, 1 Eylül'de ilk maçlarına çıkacaklarını, ilk maçların her zaman zor olduğunu söyledi.

"Kendi evimizde ve seyircimiz önünde oynuyoruz. Onun için kazanmak zorundayız. 14 Ağustos ve 28 Ağustos tarihleri arasında yeni sezona çok kısa bir çalışma yaptık. Transfer çalışmalarımıza hala devam ediyor. Aldığımız oyuncular tecrübeli oyuncular ama zamana ihtiyaçları var." diyen Çokkeser, maçlardan puanlar almak istediklerini belirtti.

Grupta çok iddialı takımların olduğunu ancak Cizrespor'un da bu iddialı takımlar arasında yer aldığını ifade eden Çokkeser, şöyle konuştu:

"Şuanda çok sıcak bir hava var. Sporcular 22 derecede yapılan çalışmadan bir anda 45 derece sıcaklıktaki bir çalışma ortamına giriyor. Onun için de üç dört gündür daha asgari bir sıcaklıkta çalışmalarımızı yapmaya çalışıyoruz. İnşallah doğru bir şekilde çalışıp pazar gün kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Seyircilerin biraz sabırlı olması gerekiyor. Sonuçların iyi olacağına inanıyorum.Bu sene bu takım çok başarılı olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA