Kırklareli'nden Kısa Kısa

6. Balkan Veteran Turnuvası sona erdi

Lüleburgaz'da düzenlenen 6. Balkan Veteran Turnuvası sona erdi.

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren kulüplere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Turnuvada, futbol, basketbol, voleybol ve tenis kategorilerinde Sırbistan, Bosna Hersek, Türkiye, Romanya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan 27 takım ve 400 sporcu mücadele etti.

Basketbol kategorisinde kadınlarda Bulgaristan Varna, erkeklerde Plovdiv, tenis kategorisinde kadınlarda Lüleburgaz Tenis Kulübü, erkeklerde Harmanlı Tenis Kulübü birinci oldu.

Futbol kategorisinde ise Plovdiv birinci, Lüleburgaz Veteranlar ikinci ve Bulgaristan Varna üçüncü oldu.

Sporculara madalyaları Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkanı Yardımcısı Gökhan Kaya Atay, İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Cihan Erdem tarafından verildi.

Gerenli, törende yaptığı konuşmada, turnuvada tüm sporcuların canla başla mücadele ettiğini söyledi.

Turnuvadaki takımların rakip olsa bile son derece fair play havası içinde gerçekleştirildiğini aktaran Gerenli, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

- Lüleburgaz Avcılar ve Atıcılar Kulübü genel kurulu

Lüleburgaz Atatürk Mahallesi Avcılar ve Atıcılar Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi.

Kulüp binasında yapılan genel kurul, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, kulübün faaliyet ve denetim raporları okundu.

Genel kurulda, Hüseyin Barbin ve Hüseyin Çıray'ın listeleri yarıştı.

Seçim sonucunda 108 oy alan Hüseyin Barbin kulüp başkanlığına seçilirken, Hüseyin Çıray ise 73 oyda kaldı.

Barbin, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, kulüp başkanlığına seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Genç, dinamik ve daha aktif avcılardan oluşan ekiple kulübü daha ileri seviyelere getirmek için çalışacaklarını ifade eden Barbin, kendisine destek veren tüm kulüp üyelerine teşekkür etti.

Barbin'in listesinde Serkan Kanlıkılıç, Avni Paloğlu, Cemil Kepir, Şeref Zengin, Ersin Öner, Yasin Barbin, Mehmet Önel, Günay Er, Recep Evci, Sedat Er, Berkay Öztürk, Mehmet Şen, Emre Papatya, Ersin Dolay, Şaban Özkaynak yer aldı.

Kaynak: AA