'Hata Yapmadan Sonuca Gitmeye Çalışacağız'

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla:'Arkadan takip eden bir Hatayspor var. Ligin sonuna yaklaştığımız bu haftalarda hata yapmadan sonuca gitmeye çalışacağız'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor'un kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, ligin son haftalarında hata yapmadan sonuca gitmeye çalışacaklarını belirtti.

Ligin 32. haftasında lider Gençlerbirliği'ne konuk olacak yeşil-siyahlı ekip, maçın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Atilla, Gençlerbirliği müsabakasının, takımlardan birinin final yapacağı bir maç olacağını söyledi.

Zor bir karşılaşmaya çıkacaklarına işaret eden Atilla, şöyle konuştu:

"Denizlispor gibi oynarsak o maçı da alacağımıza inanıyoruz. Deplasmanların takımıyız. Evimizde kapanan takımlara belki zorlandık ama Ankara'da Denizlispor gibi oynayarak maçı alıp döneceğiz. Artık 2 takım da sona yaklaştı. Arkadan takip eden bir Hatayspor var. Ligin sonuna yaklaştığımız bu haftalarda hata yapmadan sonuca gitmeye çalışacağız. 5 puan avantajımızı kullanacağımıza inanıyorum."

Atilla, maç için ek seyirci taleplerinin Gençlerbirliği Kulübü tarafından kabul edildiğini anımsattı.

Gençlerbirliği yönetimine anlayışları için teşekkür eden Atilla, "Yaklaşık bin civarında seyirci kontenjanımız vardı ama 2 katına çıkardılar. Aldığımız bilgiye göre biletlerin çoğu satılmış durumda." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA