Vali Mehmet Emin Bilmez'den Vanspor'a Destek

Vali Bilmez: 'Büyükşehir Belediye Vanspor 2. Lig biletini alacaktır'

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediye Vanspor'a Ankara Eryaman'da Esenler Erokspor ile yapacağı 3. Lig play-off final maçı öncesi başarılar diledi.

Vali Bilmez, yaptığı açıklamada, Vanspor'un 2. Lig biletini alıp, Van'daki futbol hasretine son vereceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Ankara Eryaman'da yapılacak olan final maçı öncesi, Van'da her kesimden insanın tek amaç için birlik olması, sporun birlik ve beraberliğe katkısını bir kez daha gösterdiğini ifade eden Bilmez, şunları kaydetti:

"Valilik olarak Ankara'ya gidecek taraftarlarımıza 2 otobüs tahsis ettik. Van'a ayrı bir heyecan ve hava katan BB Vanspor'un final maçına giderek destek verecek hemşehrilerimize hayırlı yolculuklar dilerken, katkıda bulunan kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Ankara ve çevre illerdeki hemşehrilerimize de bu büyük günde, Vansporumuzun heyecanına ortak olup yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum."

Ankara'da Esenler Erokspor ile Büyükşehir Belediye Vanspor arasında oynanacak 3. Lig play-off final karşılaşması TRT Kurdi kanalında yarın saat 16.00'da canlı aktarılacak.

Kaynak: AA