Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Üniversiteler Arası B Klasman Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası ve Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasında derece elde eden öğrenciler ve antrenörlerini makamında kabul etti.

Ziyarete, takımlar kategorisinde 7. olan güreş takımını temsilen 89 kilo kategorisi Türkiye şampiyonu Emincan Enez, 86 kilo kategorisi Türkiye ikincisi Abdullah Saklı, 57 kilo kategorisi Türkiye ikincisi Muhammet Eygün, 79 kilo kategorisi Türkiye beşincisi Aydoğan Altun, 61 kilo Türkiye beşincisi Emre Korkmaz ve antrenörler Dr. Öğr. Üyesi İzzet Uçan ile Öğr. Gör. Bülent Tatlısu, takımlar kategorisinde 3. olan boks takımını temsilen 49 kilo kategorisinde Türkiye şampiyonu Osman Ali Akbulut, 60 kilo kategorisinde Türkiye ikincisi Hakan Çiğdem ve antrenör Önder Şipal katıldı.

Başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Rektör Coşkun, üniversite adına ödüllerini takdim etti.

Sporcular ve antrenörler ise desteklerinden dolayı Rektör Coşkun'a, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür etti.

Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Murat Kul, Genel Sekreter Yardımcısı Nazmi Karabulut hazır bulundu.

Kaynak: AA