THY Avrupa Ligi'nde Finale Doğru

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis: 'Finalde diğer büyük bir takım Anadolu Efes'e karşı oynayacağız' CSKA Moskova takımının oyuncularından Sergio Rodriguez: 'Finali kazanmak için Real Madrid'e karşı oynadığımız gibi oynayıp çok iyi motive olmalıyız'.

THY Avrupa Ligi finalinde Anadolu Efes'in rakibi olan CSKA Moskova'nın Başantrenörü Dimitris Itoudis, "Finalde diğer büyük bir takım Anadolu Efes'e karşı oynayacağız." dedi.

Dörtlü Final'in yarı finalinde Real Madrid'i eleyerek finale kalmalarının ardından gazetecilere konuşan Itoudis, Anadolu Efes'in "mükemmel bir sezon geçirdiğini ve büyük bir antrenörü olduğunu" söyledi.

Real Madrid'e karşı aldıkları galibiyeti değerlendiren Yunan teknik adam, "İnanılmaz bir geri dönüş yaptık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Hepsi yürekten oynadı." ifadelerini kullandı.

- Sergio Rodriguez

Diğer yandan CSKA Moskova'nın oyuncularından Sergio Rodriguez de AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Finali kazanmak için Real Madrid'e karşı oynadığımız gibi oynayıp çok iyi motive olmalıyız." dedi.

CSKA Moskova'nın yari finalde Real Madrid'i elediği maçın ardından konuşan Rodriguez, "Anadolu Efes çok zor bir rakip, çok yetenekli oyunculara sahip bir takım. Kendilerine güvenleri çok yüksek." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Efes'in Avrupa Ligi play-off maçlarında Barcelona'ya karşı çok iyi oynadığını vurgulayan İspanyol basketbolcu, "Birçok kişi sezon boyunca onların (Anadolu Efes) performansının düşeceğini sanıyordu ama hiç de öyle olmadı. Fenerbahçe maçının da son periyodunu izledim. Harika bir maç oynadılar." diye konuştu.

Kaynak: AA