Galatasaray yönetimi prim dağıtıyor!

Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, Akhisarspor maçının ardından soyunma odasına inerek müjdeyi verdi. 3 milyon liralık Rize primini hesaplara yatıran yönetim, kupadan sonra Başakşehir'e de aynı tarifeyi uygulayacak.

Galatasaray yönetimi prim dağıtıyor!
Beşiktaş derbisi galibiyetine 3 milyon TL prim veren Sarı-Kırmızılılar, Rize deplasmanı için de aynı ücreti belirlemişti. Akhisar'la oynanan kupa finalinden hemen önce, bu primlerin hesaplara yatırıldığı öğrenildi. Müjdeyi kupa zaferinden sonra soyunma odasına inerek veren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, pazar günkü şampiyonluk maçında Başakşehir'e karşı da 3 milyon TL prim vaadinde bulundu. Oyuncular bir kez daha rakamı 5 milyon TL'ye çekmeye çalışsa da, yönetimden, 'Siz kazanın, biz gereğini yaparız' cevabını aldılar.

Galatasaray yönetimi prim dağıtıyor!

OYUNCULAR KAMPA GİRMEK İSTEDİ


Sarı-Kırmızılı oyuncular artık tamamen Süper Lig'deki şampiyonluk maçına odaklandı. Öyle ki, rutin programda olmamasına rağmen, futbolcular kendi istekleriyle Sivas dönüşünde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. Oyuncuların kendi aralarında şampiyonluktan başka bir şey konuşmadıkları, Başakşehir analizini de dört gözle bekledikleri belirtiliyor. Futbolcuların bu istek ve arzusu, kuşkusuz en çok da takımın teknik patronu Fatih Terim'in yüzünü güldürüyor.