Diyarbakır'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Diyarbakır’da Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporculara ödül verildi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, DSİ Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Türkiye ve Diyarbakır'ı başarılı bir şekilde temsil eden sporcuları tebrik ederek, sporcuların başarılarıyla mutlu olduklarını söyledi.

Sporcuları ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu aktaran Güzeloğlu, bu başarının kahramanı bütün sporcuları içtenlikle tebrik ettiğini dile getirdi.

Güzeloğlu, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkeyi başarıyla temsil eden, Türkiye ve Avrupa şampiyonluklarına ulaşan ve çok güzel örnek olan milli sporcuları ödüllendirmek ve gençlerle bu coşkuyu paylaşmak için bir arada olduklarını belirtti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında etkinliğin gerçekleştirildiğini anlatan Güzeloğlu, "Ülkemiz adına çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığımız sporcuları ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyuyorum." dedi.

Daha sonra Vali Güzeloğlu, sporculara yarım altın ve çeyrek altın verdi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Hasan Gökpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman İlge, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Kaynak: AA