Yeşilyurt Belediyespor, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nden (BAL) TFF 3. Lig'e yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor kupasını aldı.

BAL 2. Grubu lider tamamlayan ve Play-Off 2.Kademede Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Ağrı 1970 Spor'u 1-0 yenerek, 3.Lig'e yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kupasını düzenlenen törenle aldı.

Teknik heyet ve futbolcular, kutlama programı çerçevesinde önce üstü açık bir otobüsle şehir turu attı. Tur sonrası kentteki bir alış veriş mağazasının önünde kupa töreni gerçekleştirildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un 3. Lig kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi takdim etti. Kupayı takım kaptanları Yunus Emre Eserdi ile Erhan Gözetlik aldı.

Kupa töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, haklı bir gayretin neticesini aldıklarını belirterek, "Bu neticenin elbette ki mimarları teknik heyet ve futbolcularımız büyük bir gayret gösterdi. Grupta son haftalarda büyük bir gayretle bu seviyeye geldi. Hak ettiğimize inanıyoruz." dedi.

Törene Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu da katıldı.

Kaynak: AA