Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Beyza Adalı Voleybol Sezonu'nu il şampiyonu olarak tamamlayan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Midi Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası F Grubu'nda mücadele edecek.

2018-2019 Voleybol Sezonu Midiler Türkiye Şampiyonası teknik toplantı ve kura çekimi sonucunda ÇBSK 4 takımdan oluşan F Grubunda yer aldı.

F Grubu ÇBSK, Kırklareli Atatürk Spor Kulübü, İçel İhtisas ve Didim 07 Merkez Gençlik Spor takımlarından oluşurken, ÇBSK ilk maçında Kırklareli Atatürk Spor Kulübü ile karşılaşacak.

İkinci maçını İçel İhtisas ile oynayacak olan ÇBSK, gruptaki son maçında ise Didim 07 Merkez Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül yaptığı yazılı açıklamada, turnuva grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımların Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonluğu için final grubunda yer alacaklarını, 3 ve 4. sırada kalan takımların ise klasman grubu maçları oynayacaklarını kaydetti.

- Yapılandırma ödemeleri

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, 6736, 7020 ve 7143 sayılı kanunlar kapsamında yapılandırılan borçların 5. taksit ödemelerinin 31 Mayıs günü sona ereceğini anımsattı.

Kum, yaptığı yazılı açıklamada, 6736, 7020 ve 7143 sayılı kanunlar kapsamında yapılandırılan borçlar için 6736 sayılı kanunun 14'üncü taksiti, 7020 sayılı kanunun 12'nci taksiti ve 7143 sayılı kanunun 5'inci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu belirtti.

Vatandaşları yapılandırma borçları konusunda uyaran Kum, ''Kanun hükümlerinden faydalanarak belediyemize olan borçlarını yapılandıran vatandaşlarımızın söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 31 Mayıs 2019 tarihine kadar borç taksitlerini yatırmaları gerekmektedir. Taksit ödeme tahsilatları belediye hizmet binamızdaki ve Yenice Mahallemizde bulunan hizmet noktamızdaki veznelerde yapılmaktadır. Söz konusu ödemeler ayrıca sicil numarasıyla idaremizin www.corlu.bel.tr adresli kurumsal web sitesi üzerinden sanal pos uygulaması kullanılarak kredi kartıyla yapılabilmektedir'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA