Maçın Ardından

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek: 'Başarı göreceli bir kavram ancak Ümraniyespor başarılı bir sezon geçirmiştir' İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı: 'Çıkışımız devam ediyor'.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'a 3-1 yenilerek play-off iddiasını yitiren Ümraniyespor'da teknik direktör Ahmet Taşyürek, her şeye rağmen başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Taşyürek, matematiksel olarak play-off şansını kaybettiklerini belirtti.

Ahmet Taşyürek, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda kulüp tarihinin en iyi noktalarından birine ulaştıklarını hatırlatarak, "Bugünkü maçla birlikte matematiksel hesaplarımıza da nokta koyduk. Ben çocuklarıma sene başından beri her koşulda rakiplerine göre birçok şeyden eksik olmalarına rağmen gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Bu sezon dar bir kadroyla iki kulvarda mücadele ettiklerini belirten Taşyürek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bize güzel şeyler yaşatan oyuncular en olmayacak şeyleri de yaşattılar. Altay, Eskişehirspor, geçen haftaki Elazığspor karşılaşması... Gol atıp ardından santradan gol yediğimiz üçüncü maç oldu. Sadece bu maçlardaki kayıp puanları koyduğumuzda bile hiç play-off hesabı yapmanıza bile gerek kalmayacaktı. Canları sağ olsun. Başarı göreceli bir kavram ancak Ümraniyespor başarılı bir sezon geçirmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

- Tamer Avcı: " Çıkışımız devam ediyor"

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, karşılaşmayı kazanarak çıkışlarını sürdürdüklerini ifade etti.

Mücadelenin sıcak bir havada oynandığını aktaran Avcı, "İki takım da inanılmaz mücadele etti. İki takımı da tebrik ederim. Futbol adına çok güzel şeyler sergilediler. Kazandığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Tamer Avcı, seyir keyfi yüksek bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Oyun çok hızlı başladı. Biz pozisyon bulduk, ardından rakibimiz pozisyon buldu. Bir topumuz direkten döndü. Naklen yayınlanmaması bence büyük bir kayıp. Bu maçın daha sonra izlenmesi gerek. Ben seyircilerin izlemesini tavsiye ediyorum. İstediğimiz şeyleri yapabildiğimiz için mutluyuz. Oyunumuzu geliştiriyoruz. Çıkışımız devam ediyor. Her maç yeni bir başlangıç. Denizlispor'u da yenerek sezonu tamamlamak istiyoruz."

Kaynak: AA