Hokeyde Avrupa Şampiyonası Mesaisi

A ve 21 Yaş Altı Milli Erkek Hokey Takımları, Avrupa Açık Alan Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi Başantrenör Rajab Nourani:'Şampiyonaya katılacak milli takımlarımızın rakipleri güçlü. Bu sebeple çok çalışmamız gerekiyor. Sporcularıma güveniyorum'

A ve 21 Yaş Altı Milli Erkek Hokey Takımları, Avrupa Açık Alan Şampiyonası için Osmaniye'de ikinci etap kamp çalışmalarına başladı.

Milli sporcular, kamp çalışmaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hokey Sahası'nda, İranlı Başantrenör Rajab Nourani yönetiminde bir araya geldi. Kampta toplam 33 sporcu bulunuyor.

Rajab Nourani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye'deki ikinci etap hazırlık kampının 16 Mayıs'a kadar süreceğini söyledi.

21 Yaş Altı Milli Takım'ın 14-20 Temmuz'da Çekya'nın Pilsen kentinde C2 kategorisinde, A Milli Takım'ın da 28 Temmuz-3 Ağustos'ta, Cebelitarık'ta C3 kategorisinde Avrupa Açık Alan Şampiyonası mücadelesi vereceğini ifade eden Nourani, sporcularının hırsının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Avrupa Şampiyonası'nda sporcularına güvendiğini aktaran Nourani, şöyle konuştu:

"A ve 21 Yaş Altı Milli Takımlarımızı önemli bir şampiyonaya hazırlıyoruz. Çalışmalarımız öğleden önce salon, öğleden sonra da açık alan hokey sahasında sürüyor. Genç takımımız Çekya'nın Pilsen şehrinde, A milli takımımız da Cebelitarık'ta mücadele verecek. İki takımımız için aynı anda kamp programı hazırladık. Kamptan sonra takımlarımız turnuvaya gidecek. İnşallah başarılarla dönecekler. Şampiyonaya katılacak milli takımlarımızın rakipleri güçlü. Bu sebeple çok çalışmamız gerekiyor. Sporcularıma güveniyorum."

Nourani, Avrupa'nın en iyi hokey sahalarının son yıllarda Türkiye'de yapıldığını, bunun başarı elde etmeyi olumlu etkileyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA