ASAT Sporcusu Torun'un Şampiyonluk Sevinci

Paralimpik Okçuluk Klasik Yay Kadın Milli Takımında yer alan ASAT Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Zehra Özbey Torun, takım olarak Avrupa Kupası'nda şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İtalya'nın Sardunya adası Olbia Kentinde organize edilen 2019 Paralimpik Okçuluk Avrupa Kupası finalinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü'nün bedensel engelli sporcusu Zehra Özbey Torun da milli formayı giydi.

Final müsabakasında İtalya Milli Takımı'na 5-1'lik üstünlük sağlayan, Paralimpik Okçuluk Klasik Yay Kadın Milli Takımı Avrupa Kupasını kazandı.

Antalya'nın ilk kadın paralimpik sporcusu olan Zehra Özbey Torun, takımıyla elde ettiği başarıyla Antalya'nın gururu olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Torun gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa Kupasından takım şampiyonluğuyla dönmenin ve İstiklal Marşını okutmanın özel birduygu olduğunu ifade etti.

Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonası'na hazırlandıklarını anımsatan Torun, bu şampiyonada 2020 Tokyo Olimpiyat ve ParalimpikOyunlarına katılabilmek için kota mücadelesi vereceğini vurguladı.

Kaynak: AA