'Ligden Düşmüş Olmamızın Önemi Yok'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer:'Ligden düşmüş olmamızın önemi yok, adımıza yakışır şekilde sahada olacağız'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer, hafta sonu deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçına ilişkin, "Ligden düşmüş olmamızın önemi yok, adımıza yakışır şekilde sahada olacağız." dedi.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın zor bir süreçten geçtiğini ve bu nedenle istedikleri gibi bir sezon geçiremediklerini söyledi.

Haftalar önce ligden düşmelerinin kesinleştiğini ve sadece formalite olarak maçlara çıktıklarını anlatan Özer, "Ancak bizim bir adımız var. Kardemir Karabükspor Türkiye'de bir markadır ve yarım asırdır adından söz ettirmiştir. Şimdi zor bir süreçten geçiyor olabilir ancak bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Eski güzel günlerine döneceği inancını hep taşıyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda İstanbulspor ile oynuyoruz. Maç gününe kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Ligden düşmüş olmamızın önemi yok, adımıza yakışır şekilde sahada olacağız." diye konuştu.

- İstanbulspor maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili ekip, Spor Toto 1. Lig'in 32.haftasında 5 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Spor Tesislerinde, teknik direktör İlhan Özer yönetimindeki idmanda, kondisyon ağırlıklı çalışma yapıldı.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Yusuf Akbulut katılmadı.

Kaynak: AA