Merzifonspor Başkan Kargı'yı Ziyaret Etti

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Amasya’yı temsil edecek olan Merzifonspor'un kulüp yöneticileri ve futbolcuları, Belediye Başkanı Alp Kargı'yı ziyaret etti.

Kargı, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, dün 12 Haziran Stadyumu’nda oynanan play-out maçında Yeni Amasyaspor’u 2-1 mağlup eden Merzifonspor kulübü futbolcularını tebrik ederek, BAL'da başarılar diledi.

Ciddi bir çalışma sonucu önemli bir başarının elde edildiğini ifade eden Kargı, "Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon bu takımın BAL'da ne yapacağı ile ilgili tüm bölgenin gözü üstümüzde olacak. Artık biz de tecrübe kazandık. Önümüzde profesyonel bir mesai süreci var.” dedi.

Yeni sezonda şehrin tüm dinamiklerini harekete geçireceklerini aktaran Kargı, şunları söyledi:

“Bu süreçte şehrin tüm dinamiklerini zorlayacağız. Sadece belediyenin kendi kaynakları ile takımın belli bir noktaya gelmesini beklemek hayaldir. Herkes karınca kararınca takıma sahip çıkarsa bölgesel ligde başarıya ulaşılır. Şehrin yakalamak istediği ahenge ulaşması için tüm dinamiklerinin takımın yanında olması lazım.”

Ziyarette Merzifonspor Kulübü Başkanı Ali Alper Taşkın, Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, Teknik Direktör Erdinç Yeşilceviz, Genel Kaptan Ferit Davulcu, antrenörler ve futbolcular hazır bulundu.

Kaynak: AA