Sarayköyspor'da BAL Sevinci

Denizli Süper Amatör Lig'de averajla şampiyonluğa ulaşan Sarayköyspor'de sevinç var.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yaptığı yazılı açıklamada, emeği geçen başta futbolcular olmak üzere herkese teşekkür etti.

Hak ederek şampiyonluğa ulaştıklarını ve önümüzdeki sezon BAL'da mücadele edeceklerini bildiren Özbaş, şunları kaydetti:

"Muhteşem bir sezonun ardından şampiyonluk kupasını ilçemize getiren Sarayköysporlu futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimini tebrik ediyor, takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu şampiyonluğumuzu Sarayköysporumuzun oyuncusu olan ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Ekundayo Ebenezer Mawoyeka'ya kardeşimize armağan ediyoruz."

- Rakipten kutlama

Öte yandan Yeşil Çivril Belediyespor'u 3-0 mağlup etmesine rağmen averajla rakibinin gerisinde kalan Çal Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Tatar, Sarayköyspor'u kutladı.

Tatar, şampiyonluk mücadelesinin son maça kadar devam ettiğini hatırlatarak, "Başarılarından dolayı Sarayköyspor camiasını kutluyorum. Serinhisarspor ile oynayacağımız play-off maçını kazanıp, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için çaba harcayacağız. Önümüzde 90 dakikalık final maçı kaldı. Bu maçı kazanıp biz de üst lige yükselmek istiyoruz. Serinhisar ile centilmence bir maç oynayacağız. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA