Trabzonspor Yönetiminden Belediye Başkanı Zorluoğlu'na Ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Zorluoğlu, Trabzonspor'a Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında başarı diledi.

Trabzonspor'un Trabzon için önemine işaret eden Zorluoğlu, "Trabzon'un en büyük marka değeri olan Trabzonspor'umuza her zaman tam destek vereceğiz." dedi.

Ağaoğlu, ziyaret anısına Zorluoğlu'na plaket ve adının yazılı olduğu forma hediye etti.

Zorluoğlu da Ağaoğlu'na gümüş telkariden hazırlanmış kahve fincanı seti armağan etti.

Ağaoğlu, daha sonra Ortahisar Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Metin Genç'e ziyarette bulundu.

Genç, futbol şehri Trabzon'da en büyük marka değerinin tartışmasız Trabzonspor olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor'umuzun şehrimizin tanıtımına olan katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Trabzonspor söz konusu olduğunda herkes elini taşın altına koymalı. Bu marka değerimizi daha yükseklere taşımak görevimizdir." diye konuştu.

Saha sonuçları ne olursa olsun takıma her zaman sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Genç, "Sizin ve ekibinizin CAS sürecinde ortaya koyduğu performansı takdir ediyoruz. Diğer yandan ortaya koyduğunuz şeffaf yönetim anlayışı sayesinde inanıyoruz ki kısa sürede sportif başarılara imza atılacak. Bundan en ufak bir şüphem yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA