Orduspor Eski Ruhununu Yaşatmak İstiyor

Ordu 1. Amatör Küme'de mücadele eden ve bu sezon amatör lig şampiyon olarak sezonu tamamlayan Orduspor, eski günlerine dönmeye çalışıyor.

26 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen ve son 5 yılda da 5 lig birden düşerek kuruluşunun 52'nci yılında yoluna Ordu 1. Amatör Küme'de devam eden mor beyazlı ekip, ilk hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi.

Kulüp başkanı Savaş Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor'u yeniden eski günlerine kavuşturmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Ordululuk ruhuyla hareket ederek çalıştıklarını ifade eden Şimşek, "52'nci yılına yakışır bir Orduspor için ilk işimiz büyük uğraşlar ve çabalar sonucu önündeki tüm engelleri kaldırmak oldu. Bunu da başardık ve Orduspor'umuzun yolunu açtık. Geçtiğimiz günlerde yıllar sonra yeniden bir kupa heyecanı yaşadık. 'Neden tekrar yaşamayalım?' dedik ve yola koyulduk. Herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.

"Orduspor'un o eski ruhunu yaşatmak istiyor, bu büyük buluşmada da kadın-erkek, yaşlı-genç bütün taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerine yer veren Şimşek, şöyle devam etti:

"Biz bu heyecanı yeniden yaşamak ve yaşatmak için önümüzdeki günlerde Orduspor olarak bayraklarımız, pankartlarımız ve arkamızda binlerce taraftarımız, ellerimizde çiçeklerle Orduspor'umuzun gizli gücü kadın ve genç taraftarlarımıza gideceğiz. Çünkü bu gizli güce gerçekten büyük ihtiyacımız var. Onların da bize verecekleri destekten hiç şüphemiz yok."

Kaynak: AA