Galatasaraylıları isyan ettiren 2 pozisyon!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yöneten FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, 1 kırımızı, 8 sarı kart çıkardı.

Galatasaraylıları isyan ettiren 2 pozisyon!
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetti. Palabıyık mücadele 1 kırmızı, 8 sarı kart çıkardı. Sarı-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'a ilk önce sarı kart veren Ali Palabıyık, VAR'a gittikten sonra kırmızı kartına başvurdu. 

GALATASARAY TARAFTARI FAUL BEKLEDİ


Sofiane Feghouli ve Nabil Dirar arasında gelişen pozisyon sonra Fenerbahçe, Eljif Elmas ile 1-1 beraberliği sağlarken, sarı kırmızılı cepheden karara yoğun tepki geldi.

Galatasaraylıları isyan ettiren 2 pozisyon!

Orta sahada Sofiane Feghouli'den topu alan Dirar, Fenerbahçe'nin atağını başlattı. Dirar'ın kale önüne çevirdiği topu Eljif Elmas, Galatasaray ağlarına gönderdi. Gol pozisyon başlangıcında Dirar'ın Feghouli'ye yaptığı müdahale nedeniyle VAR devreye girdi. VAR odasının incelemesinin ardından gol onaylandı.

MEHMET TOPAL'IN POZİSYONUNA KART VERMEDİ

Bir diğer pozisyon ise Mehmet Topal'ın Onyekuru'ya yaptığı müdahale oldu. Topal art niyetli olmasa da Onyekuru'nun karnınan tekme attı. Pozisyonu avantaj oynatan Ali Palabıyık sonrasında ise faul kararı verdi. Sarı kartı bulunan Mehmet Topal'ın niyeti topa olduğunu değerlendiren hakem, pozisyonu kartsız geçiştirdi.

Galatasaraylıları isyan ettiren 2 pozisyon!