MMA Federasyonu'ndan büyük organizasyon

MMA Federasyonu'nun düzenlediği Vendetta Champions Night, heyecanı 13 Nisan Cumartesi günü başlıyor.

MMA Federasyonu'nun organizesiyle dünyanın dört bir yanından gelen Kick Boks -Boks - MMA şampiyonları, Ataşehir Ülker Spor Salonu'nda Vendetta Champions Night'ın muhteşem gecesinde ringe çıkıyor ve bu kıyasıya rekabet, 13 Nisan Cumartesi TSİ 19:00'da TV8,5'tan canlı olarak yayınlanacak. Türkiye'nin gururu WBO ağırsiklet boks dünya şampiyonu Fırat Arslan, GBU kemeri için Arjantinli rakibi Ricardo Marcelo Ramallo ile karşılaşacak. Kick Boks dünya şampiyonu Mücahit Kulak da Vendetta kemeri için rakibi Wladimir HOLODENKO ile maç yapacak.

MMA'deki gururumuz olan şampiyon sporcumuz Murat Kazgan, Vendetta şampiyonluk kemer maçında ülkemizi temsil edecek. Gecede birbirinden kaliteli ve şampiyon sporcunun yabancı rakipleriyle kozlarını paylaşacak. Muhteşem showların yapılacağı geceye ünlü sanatçılar da katılacak ve şarkılarıyla renk katacak. Seyir zevki yüksek heyecan dolu gecede özel davetlilerin yanı sıra spor, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler gecede maçları izlemek için hazır bulunacak.

Organizasyon hakkında bilgi veren MMA Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Başar, federasyon olarak dünyanın dört bir yanından gelen Kick Boks -Boks - MMA şampiyonlarını sporseverlerle buluşturduklarını ifade ederek 'MMA Şampiyonları ve milli gururlarımız olan Kadir Dalkıran, Murat Kazgan, Kaan Kazgan, Kerem Keleş ve Erhan Kartal da organizasyonda yer alacak. Türkiye sevdalısı Organizasyoncumuz Bülent Sağlam'a da çok teşekkür ediyoruz. Tüm sporseverlerimizi organizasyomuza bekliyoruz.' dedi. 

MMA Federasyonu'ndan büyük organizasyon