Haliliye Basketbolda Çeyrek Finale Yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off ikinci maçında Haliliye Belediyespor Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor’u 78-59 mağlup ederek Play-Off’da çeyrek finale yükseldi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off ilk maçında rakibi Nazilli Belediyespor’u evinde 83- 59 mağlup ederek, deplasmana avantajlı giden Haliliye Belediyespor, 78- 59’luk galibiyetle seriyi 2-0’a getirdi ve çeyrek finale yükseldi. Kente dönen Haliliye Belediyespor, 5 maç üzerinden oynanacak ve seriyi 3’e getiren tarafından yarı finale yükseleceği son 8 için verdiği aranın ardından çalışmalara başladı.

16- 18 Nisan 2019 tarihlerinde Muğla temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor ile 2 maç yapacak olan Haliliye ekibi, 21 Nisan 2019’da serinin üçüncü maçını Şanlıurfa’da oynayacak.

Türkiye Basketbol 1. Ligine yükselecek takımların belirlediği play-off mücadelelerinde galibiyet parolasıyla maçlara hazırlanan Haliliye Belediyespor, çeyrek finali 3-0’lık seri ile geçmeyi hedefliyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta, çeyrek finale yükselen Haliliye Belediyespor’un antrenör ve oyuncularını tebrik ederek, yarı final için sporculardan söz aldı.

Kaynak: İHA