Fiorentina'ya Türk hoca

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un başarılı hocası için İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Daha önce Fatih Terim'in çalıştırdığı Fiorentina'nın Erol Bulut'la ilgilendiği belirtildi

Fiorentina'ya Türk hoca
Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'la başarılı bir sezon geçiren Erol Bulut için İtalya'dan bir iddia geldi.

Serie A'da 10. sırada yer alan Fiorentina, teknik direktörü Stefano Pioli ile yollarını ayırdı. İtalyan basını, Pioli'nin yerine Erol Bulut'un adaylar arasında olduğunu duyurdu.

Teknik direktörlük kariyerine 2 yıl önce Malatya'da başlayan Bulut, Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapmıştı.

Almanya doğumlu 44 yaşındaki teknik adam, futbolculuğu döneminde Almanya, Türkiye, Yunanistan ve Ukrayna'da forma giydi.

EROL BULUT DOĞRULADI: 'FİORENTİNA 6- 7 MAÇTIR BİZİ TAKİP EDİYOR'


İtalyan basınında çıkan Fiorentina iddialarına ilişkin konuşan Erol Bulut, bir Türk teknik direktör olarak adının Avrupa'da iyi takımlarla anılması gurur verici bir olay olduğunu belirterek, 'Demek ki işimizi burada doğru yapıyoruz. Ben de konuyla ilgili bilgi sahibi oldum. 6- 7 maçtır bizi takip ediyorlarmış. Bu gurur verici bir olay ama şu ana kadar Fiorentina ile görüşmemiz olmadı' dedi.

Fiorentina'ya Türk hoca

TERİM'İ UNUTMUYORLAR

Erol Bulut - Fiorentina temasının duyurulduğu haberde daha önce Mor Menekşeler'de Türk teknik direktör Fatih Terim'in çalıştığı ve Terim'in kulüpte iyi bir hatıra bıraktığı kaydedildi.

Fatih Terim, 2000/2001 sezonunda Fiorentina'yı çalıştırmıştı.