Rıdvan Dilmen: Hakem maçı katletti!

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor ile karşılaşıyor. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi. Dilmen, karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'u sert bir dille eleştirdi.

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor ile karşılaşıyor. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle;

İki takımın da konsantrasyonu yüksek. Madem iki takım iyi oynamıyor, üzerine ben de bir ilave edeyim ve kötü maçı berbat yapayım dedi Alper Ulusoy. Acayip acayip kararlar. Kadıköy'de VAR'dan Şamil'in atıldığı bir pozisyon var, Soldado'nun pozisyonu öncesi Şamil'in pozisyonu var, ayağa da bir darbe var. O pozisyona VAR'dan bir bakarsın, faul verirsin. Sarı kartı geç, faul vermedi, hava atışıyla başladı. Alper Ulusoy'un Portekizce ya da İspanyolcası iyi herhalde! Soldado'yu küfretti diye attı sanırım. Alper Ulusoy küfür etti dedi, küfürden atmasını doğru buluyorum ama o pozisyona sarı kart gösterirken, önceki pozisyona göstermiyorsa şunu görüyorum. Bu arkadaşın FIFA'sını bir aldılar, MHK kendini indirdi, haberi yok.Geçen hafta da kötüydü, bugün de iki takımdan daha kötü. Hakem maçı katletti. Kötü bir ilk yarıyı berbat bir Alper Ulusoy ile kapattık.