'Galibiyeti Kaçıran Taraf Bizdik'

Evkur Yeni Malatyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz:'(Atiker Konyaspor maçı) 3 puan alacağımız bir deplasmanda 1 puanla yetindik'.

Evkur Yeni Malatyaspor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Atiker Konyaspor maçında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Atiker Konyaspor maçında iyi performans sergilediklerini ifade etti.

Maçta büyük bir seyirci baskısı da olduğunu vurgulayan Gündüz, "İlk yarı takımımız rakibi durdurdu. İkinci yarı ise daha iyi ve atak futbol sergiledik. Sahadaki tüm arkadaşlarımız ve teknik ekibimiz görevini en iyi şekilde yerine getirdi. 3 puan alacağımız bir deplasmanda 1 puanla yetindik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik." değerlendirmesinde bulundu.

Gündüz, Konyaspor'un beraberlik golünü bulduğu penaltıda hakemin yanlış karar verdiğini savunarak, "Verilen penaltıda hakem maalesef Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına başvurmadı veya VAR'a çağırmadılar. Baksaydı penaltı olmadığını görürdü. Kamuoyunun genel görüşü de penaltı olmadığı yönünde." diye konuştu.

Maçta alınan 1 puanın sevincini buruk yaşadıklarını anlatan Gündüz, artık 15 Şubat Cuma günü sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına odaklanacaklarını ve müsabakadan en iyi skorla ayrılmak için çalışacaklarını anlattı.

Gündüz, Atiker Konyaspor maçının ardından takım otobüslerine taşlı saldırı olduğunu bildirerek, "Ekibimize yönelik saldırıyı kınıyoruz. Ancak bunu Konyaspor camiasına ve Konya halkına mal etmiyoruz. Bu 3-5 kendini bilmezin işi. İnşallah bundan sonra hiçbir takıma bu tarz saldırı olmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA