Bağlar Belediyespor'un '29 Ekim' Başarısı

Bağlar Belediyespor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen spor etkinliklerinde büyük başarı sağladı.

Cumhuriyetin 96. yılı kutlamaları kapsamında Ankara'da düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası Cumhuriyet Kupası finallerine katılan Bağlar Belediyespor karate takımı, üçüncülük elde etti.

Diyarbakır'da ise Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen spor etkinliklerine katılan basketbol ve atletizm takımları ilk üçe girerek madalya almaya hak kazandı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini belirterek, Cumhuriyet Bayramı'nda dereceler elde eden sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

"Göreve geldiğimiz^günden bu yana sporu ve sporcuyu hep destekledik, desteklemeye devam edeceğiz. Futbol takımımız, mütevazi imkanlarına rağmen Bölgesel Amatör Lig'de başarılı bir grafik çizerek zirveyi zorluyor. Kulübümüz diğer branşlardaki başarılarıyla da bizi gururlandırmakta. Cumhuriyetimizin 96. yılı anısına düzenlenen spor etkinliklerine katılarak önemli başarılar elde eden sporcularımız ve antrenörlerimiz bizleri ve halkımızı mutlu etmişlerdir." ifadelerini kullanan Beyoğlu, bu başarıların gelecekteki daha nice başarıların habercisi olacağına inandıklarını kaydetti.

Kaynak: AA