Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şampiyon kareteci Keydanur Çolak'ı altınla ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, Büyükşehir Belediyespor'un şampiyon karetecisi Keydanur Çolak ve antrenörü Hasan Kılıç'ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdiği belirtildi.

Başarılı sporcunun, Bolu'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Finalleri, Bulgaristan'da düzenlenen Karete 1. Gençlik Ligi ve Ordu'da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda üst üste üç şampiyonluk aldığı vurgulanan açıklamada, Gümrükçüoğlu'nun sporcuyu ve antrenörünü tebrik ettiği kaydedildi.

Açıklamada, Gümrükçüoğlu'nun da "Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Spora ve sporcuya her alanda destek olmaya devam edeceğiz." ifadeleri yer aldı.

Öte yandan açıklamada, Gümrükçüoğlu'nun ayrıca Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Dünya Taekwando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Metin Şahin ile Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Orhan Duymaz ve Türkiye Taekwando Federasyonu Teknik Komite Üyesi Muammer Aydemir'i de kabul ettiği aktarıldı.

Kaynak: AA