Gümüşhanespor Sahasında Galip Gelmek İstiyor

Teknik Direktör Ziya Doğan: 'Seyircimiz önünde 3 puanla başlamak istiyoruz'.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor'un Teknik Direktörü Ziya Doğan, hafta sonu sahalarında oynayacakları Samsunspor maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Tekke köyündeki kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Doğan, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Bayrampaşaspor ile berabere kaldılarını anımsattı.

Doğan, maçın ilk yarısında pozisyon olarak önde olmalarına rağmen galip gelemediklerini belirterek, "Takımımın oyunundan memnunum. Gol yerlerindeki beceride eksikliğimiz var. Üzülerek söylüyorum ilk haftadan hakemle ilgili konuşmak istemiyorum ama kalenin içinden çıkan hatta elle çıkan topu saymadı. Dakika bir, gol bir. Biz herkesle yarışırız ama adalet istiyoruz." ifadelerini kullandı.

- "Eksiklerimize rağmen başaracağız"

Disiplinli, çok iyi çalışan, sorumluluk sahibi oyuncularla yeni bir kadro kurduklarını aktaran Doğan, kendi sahalarında sezonun ilk maçını Samsunspor ile oynayacaklarını ve bu maçta en önemli güçlerinin taraftar faktörü olduğunu dile getirdi.

Doğan, taraftara Samsunspor maçında takımlarını sonuna kadar desteklemeleri çağrısında bulunarak "Yeni kurulmuş, 5 maç üst üste oynamamış oyunculardan kurulu bir takımız. Zor bir maç ama benim takımım da takım ruhunu iyi uygulayan, uygulamaya aday bir takım. Hiçbir mazerete sığınmaksızın mücadele edeceğiz. Seyircimiz önünde 3 puanla başlamak istiyoruz. İnşallah bunu da eksiklerimize rağmen başaracağız." diye konuştu.

Kaynak: AA