Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı İçin Kutlama

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin ardından Süper Kupa'yı da kazanan Muratpaşa Belediyespor için tören düzenlendi.

Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'nin ardından Süper Kupa'yı da kazanan Muratpaşa Belediyespor için tören yapıldı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi binasında düzenlenen törene, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mavi-beyazlı takımın oyuncuları, teknik heyet ve belediye çalışanları katıldı.

Ümit Uysal, törende yaptığı konuşmada, geride kalan sezon ligde şampiyonluğa ulaşan, Süper Kupa'yı da müzesine götüren Muratpaşa Belediyespor'un tarihi bir başarıya imza attığını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Muratpaşa'da hentbolun bir gelenek olduğunu aktaran Uysal, bu başarıların sürmesi için gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Sporun önemli olduğunu kaydeden Ümit Uysal, "Kendi kaynaklarımızdan sporcu yetiştirerek, yetenekli sporculara alan açmak için gayret ediyoruz." ifadesini kullandı.

Muratpaşa Belediyespor'un kendi öz kaynaklarıyla bu başarıları elde ettiğine dikkati çeken Uysal, sporcuların her birinin ayrı ayrı özel bir başarıya imza attığını belirtti.

Ümit Uysal, Türk ve dünya sporuna katkıda bulunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Törende, belediye meclis üyeleri, kadın hentbol takımına çiçek verdi. Ardından Ümit Uysal ve mavi-beyazlı oyuncular, lig kupasının yanı sıra Süper Kupa'yı kaldırdı.

Kaynak: AA