Goalball Milli Takım Geliştirme Kampı, Malatya'da Sürüyor

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Goalball Milli Takım Geliştirme Kampı, Malatya'da devam ediyor.

Federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alan kamp kapsamında sporcular, Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürüyor.

Goalball Milli Takımı Antrenörü Salih Sayyıdan ile 4 yardımcı antrenör idaresinde 30 Ağustos'ta başlayan ve 8 Eylül'de sona erecek kampa, 20 ilden 14-18 yaş arası 27 sporcunun katıldığı bildirildi.

Salih Sayyıdan yaptığı açıklamada, potansiyellerini çok yüksek gördüğünü belirterek, "Bu sporcularımızın, ileride olimpiyat şampiyonluğuna ulaşacak kapasitede olduklarını düşünüyoruz. Kampımız verimli geçiyor ve iyi çalışıyoruz. Allah izin verirse, bu çocuklarımız ileride bir olimpiyat madalyası alacaklar." diye konuştu.

Kamp müdürü Şerif Büyükdaş ise, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun Goalball Milli Takım Geliştirme Kampı'nı kentte düzenlenmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA