'Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor'

'Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor' projesi kapsamında Ali Gültiken, Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Çanakkale'de gençlerle gösteri maçı yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığıtarafından hayata geçirilen "Futbolun Efsaneleri GençlerleBuluşuyor" projesi kapsamında Ali Gültiken, Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Çanakkale'de gençlerle gösteri maçı yaptı.

Proje kapsamında, oynadıkları kulüplerdeve milli takım bazında efsaneleşmiş futbolculardan Ali Gültiken,Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, 18 Mart Stadyumu'nda arka arkaya 3 adet maça çıktı.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri veSpor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerindeki gönüllüsporcularından oluşan küçükler, gençler ve masterlertakımlarının birer oyuncusu olarak sahaya çıkan Ali Gültiken ile Ergün Penbe bir takım için terdökerken, Oğuz Çetin ile Hami Mandıralı ise diğer takımlarıniçinde yer aldı.

Her bir maç 15'er dakikalık 2 devre şeklindeoynanırken, eski futbolcuların jeneriklik golleri ise tribündeyer alan minik futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Yapılan 3 ayrımaçın ardından program, tribünlerde yer alan öğrencilere futbolcular tarafından futbol topu ve forma dağıtılmasınınardından sona erdi.

Kaynak: AA