Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, Dünya Şampiyonu Güreşçiyi Kabul Etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 86 kiloda altın madalya elde eden Arif Özen'le bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 86 kiloda altın madalya elde eden Arif Özen'i kabul etti.

Sancaktepe Belediyespor'un altyapısından yetişen ve Slovakya'da düzenlenen şampiyonada altın madalya kazanan Arif Özen, belediye binasında Başkan İsmail Erdem'le bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, Arif Özen'in kendilerini gururlandırdığını dile getirerek, "Arif kardeşimiz belediyemizin spor kulübünün mensubu. Altyapıdan itibaren bizimle. Sporcumuz dünya şampiyonu oldu, mutlu ve sevinçliyiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu başarılar devam edecek. Sancaktepe, olimpiyata gidecek onlarca sporcu çıkaracaktır. 2009'dan bugüne kadar uluslararası müsabakalarda sporcularımız önemli başarılar elde etti. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Hedefinin olimpiyatlar olduğuna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Arif Özen ise 2014'te Sancaktepe Belediyespor altyapısına katıldığını aktararak, "Burada çok iyi bir altyapı var. Hedefim olimpiyat şampiyonluğu. Basamakları emin adımlarla çıktım. Avrupa şampiyonluğundan sonra dünya şampiyonluğunu da elde ettim. Tüm dünyaya İstiklal Marşı'mızı dinlettim. Bu tarif edilemez bir mutluluktu. Bana bu altyapıyı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Hedefim Taha Akgül gibi olmak. Onun izinden gitmek benim için büyük mutluluk." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA