Yeni Amasyaspor'da Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Yeni Amasyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 26 Eylül Çarşamba günü sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Amasya Belediyesi Tesisleri'nde teknik direktör Osman Bozkurt yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 2 saat sürdü.

Antrenmanda, Bölgesel Amatör Lig'de Sinopspor ile oynanan mücadelede ilk 11'de forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer oyuncular ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı.

- "Kupayı almayı hedefliyoruz"

Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, kupada ilk 2 turu kolaylıkla geçtiklerini belirterek, "Şimdi de önümüze Atiker Konyaspor çıktı. Konya takımı bu kupayı daha önce müzesine bir kere götüren kulübümüz. Atiker Konyaspor ile içeride seyircimizin önünde oynayacağız. Bu maçta taraftarımıza ve sporseverlere güzel kaliteli bir maç izletmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Takım olarak bu maça motive olduklarını ve galibiyet hedeflediklerini söyleyen Bozkurt, "Kazanmak için onların nasıl yüzde 50 şansı varsa bizim de yüzde 50 şansımız var. Biz o maçı kazanmak istiyoruz, onların nasıl iddiası varsa bizim de iddiamız var. Bundan önceki yıllarda üst tura hep çıktık. Şimdi de önümüze kim gelirse eleyip kupayı almayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA