Kırklareli'den Kısa Kısa

Tören alanı yenileniyor.

Lüleburgaz ilçesinde tören alanı yenileniyor.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski kaymakamlık binasının yıkılmasının ardından, tören alanının da yenileneceğini söyledi.

Alan düzenlemesine başlandığını aktaran Atay, yer belirlemesinin ardından Atatürk Anıtı'nın konulacağı kaidenin beton atma işlemine başlandığını dile getirdi.

Atay, çalışmaların 29 Ekim'e kadar sona ermesini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

- İstasyonspor'a ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer ve yönetim kurulu üyeleri, İstasyonspor Kulübü'nün antrenmanını ziyaret etti.

Koçer, burada yaptığı konuşmada, yeni sezonun tüm İstasyonspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Takım oyuncularına çok çalışıp, iyi mücadele etmeleri tavsiyesinde bulunan Koçer, sakatlıktan uzak, sonu güzel biten bir lig geçirmeleri temennisinde bulundu.

Zor bir ligde mücadele edeceklerini aktaran Koçer, "Takip ettiğimiz kadarıyla zor bir süreçten geçiyorsunuz. Lig kolay bir lig değil. Hepinize başarılar diliyorum. İlimizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize canı gönülden inanıyorum. Biz Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırklareli Şubesi olarak elimizden geldiğince sizlerin yanındayız." diye konuştu.

Kaynak: AA