Osmaniye'de Antrenör Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Osmaniye’de, 2018 ağustos ve eylül ayı antrenör değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, kurum binasında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, sportif faaliyetlerde antrenörlerin önemli görev üstlendiğini belirtti.

Osmaniye’de her branşta faaliyetler yürütüldüğünü dile getiren Loğoğlu, milli takımlara daha fazla sporcu kazandırmak istediklerini söyledi.

Loğoğlu, "Toplantımızda spor çalışmaları, program ve ihtiyaçların belirlenmesi, sporu tabana yayacak uzun vadeli plan ve özel programlarla sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilmesi gibi konularda antrenörlerle görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik. Antrenörlere branşlarla ilgili çalışma programları, sportif faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, ulusal ve uluslararası dereceler, gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi konuşuldu. Kentte sporun gelişmesi adına hepimizin sorumluluğu var. Milli takımlarda Osmaniye'mizden daha fazla sporcu olması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." şeklinde konuştu.

Loğoğlu, toplantı sonunda çalışma performansı yüksek antrenörlere hediye verdi.

Kaynak: AA