Hüseyin Eroğlu Açıklaması 'Mağlubiyetimiz Hakeme Bağlı Değil Ama Daha Dikkatli Olsunlar'

Adana Demirspor’a 1-0 mağlup olan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, hakemin kontrolü kaybettiğini ifade ederek, “Mağlubiyetimiz hakeme bağlı değil ama biraz daha dikkat etmelerini istiyoruz” dedi. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, “Golden sonra Altınordu’nun bizden daha iyi oynadıkları bir gerçek” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında Adana Demisrspor’u konuk eden Altınordu, rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Maçtan önce güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Biz de güçlü bir takımız. Kendi oyun karakterimiz bize galibiyeti getirebilirdi” dedi.

Maça iyi başladıklarını söyleyen Eroğlu, “Pozisyonlar bulmaya çalıştık. Top bizdeyken golü yedik. Oyunu hemen toparladık. İlk yarıda eksik olan ceza sahasında topu doğru adamla buluşturamamak. Güzel oyunu golle süslememiz gerekiyordu. İkinci yarı yine istekli başladık ama sonuçlandırma anlamında sıkıntılıydık” diye konuştu.

Hakemin maçın kontrolünü kaybettiğini savunan Eroğlu, “Biz sahada doğru olanı yapmaya çalışan, yetiştirirken oynayan bir takımız. Hakem maçın kontrolünü kaybetti. Adana Demirspor’u tebrik ediyorum ama hakem kontrolü kaybedince ortam gerildi. Mağlubiyetimiz hakeme bağlı değil ama biraz daha dikkat etmelerini istiyoruz. Rakibimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor cephesi

Deplasmanda alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Maçın ilk 10 dakikasına iyi başladık. Golü bulduktan sonra savunmaya yaslandık, gömüldük. Bu istemediğimiz bir şeydi. Altınordu’nun da pozisyonları vardı ama değerlendiremediler. Golden sonra Altınordu’nun bizden daha iyi oynadıkları bir gerçek. Bizim de pozisyonlarımız vardı, gol olabilirdi. Oyun içinde sıkıntılarımız vardı. Kazanmak güzeldi” dedi.

Kaynak: İHA