Merkezefendispor'da İlk Hedef Play-Of

Merkezefendispor Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar, ilk hedeflerinin Denizli 1. Amatör A Grubunda play-of karşılaşmalarına kalmak olduğunu söyledi.

Denizli 1. Amatör A Grubunda mücadele edecek Merkezefendispor, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdiği basın toplantısında, yeni oluşan yönetim kurulunu, teknik heyeti ve transferleri tanıttı.

Merkezefendispor Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar, As Başkan Fatih Kocabey, Başkan Yardımcısı Tayyip Biçer ve Futbol Şube Sorumlusu Yasin Yolcu ile kulübün hedeflerini paylaştı.

Güzel bir takım oluşturduklarını dile getiren Karapınar, "Denizli 1. Amatör A Grubu'nda ilk hedefimiz play-of karşılaşmalarına kalmak ve daha sonra Denizli Süper Lige yükselmek istiyoruz. Merkezefendi ilçemizin adını en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini centilmenlik içinde sahaya yansıtmak istiyoruz. Yıllardır futbolun içinde olan teknik ekibimiz ile hedeflerimiz gerçekleştirmek istiyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza yönetim kurulu olarak canı gönülden inanıyoruz." diye konuştu.

Karapınar, sadece futbol ile değil farklı branşlar ile de Merkezefendispor'un adını en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA