Maçının Ardından

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan: 'İlk maç olduğu için mutluyuz, çok iyi top oynamadık'.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan, TFF. 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk hafta maçında Kahramanmaraşspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetten mutluluk duyduklarını söyledi.

Yenikan, maçın ardından yapılan basın toplantısında, ligdeki ilk maçlarında 3. Lig'den gelme oyunculardan kurulu bir takımla mücadele ettiklerini belirterek, "2. Lig'de hiç oynamamış 7-8 futbolcumuz vardı. Takım genç ve tecrübesiz. Kahramanmaraşspor karşısında daha iyi oynayabilirdik, daha iyi işler yapabilirdik fakat ilk maç ummadığım kadar kötü oynadık." dedi.

Maçta bazı oyuncularının muhtemelen ilk maçın heyecanına kapıldığını, özellikle golün erken gelmesiyle buna skoru koruma psikolojisi eklendiğini dile getiren Yenikan, şunlanı kaydetti:

"İlk 20-25 dakikadan sonra rakip golü yediği için hücuma daha fazla katıldı. Bocaladık, pas hatası yaptık. İkinci yarıda rüzgarla beraber oynamak iyi oldu bizim için. Çok gol kaçırdık. Kaçırılan goller, kolay olacak maçı zora çevirdi. Çok bariz goller kaçırdık. 1-0 kazandık. İlk maç olduğu için mutluyuz, çok iyi top oynamadık. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Maçın sonucu 4-5 de olabilirdi."

Kaynak: AA