Van Büyükşehir Belediyespor'da Sponsorluk Anlaşması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel AŞ (VANSU) ile göğüs reklamı için sponsorluk anlaşması yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, anlaşmayla Büyükşehir Belediyespor'un kasasına yıllık 400 bin lira nakit para gireceği belirtildi.

VANSU adına VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Servet Yenitürk'ün imzaladığı anlaşmaya göre, Belediyespor'un 2018-2019 futbol sezonu boyunca iç ve dış saha maçlarında "VANSU" logosunu formasında taşıyacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekataş, "İmza attığımız bu anlaşma Van'da iki büyük markanın buluşması olacak. Mutlu ve başarılı bir birlikteliğe imza atıyoruz. Sponsorluk anlaşmamız 2018-2019 yılını kapsayacak. Her iki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah bu yıl kulübümüz başarıyı yakalayıp o çok özlenen üst lig hasretine son verecektir." ifadelerini kullandı.

Yenitürk ise sponsorluk anlaşması için VASKİ'ye teşekkür ederek bunun karşılığını üst lige çıkaracak vereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA