Eren Derdiyok 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde gol attı

Eren Derdiyok, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında Şampiyonlar Ligi'nde 67. dakikada muhteşem bir frikik golü atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Eren Derdiyok 2011'den sonra Devler Ligi'nde ilk kez gol attı.

Eren Derdiyok 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde gol attı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta Eren Derdiyok'un frikik golüyle 2-0 öne geçti. Galatasaray'ın 2. golünü atan Eren Derdiyok, 2011 yılından bu yana Devler Ligi'nde ilk kez gol sevinci yaşadı.

7 YIL SONRA...

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan maçta Eren Derdiyok 67. dakikada frikikten muhteşem bir gole imza atarak takımını 2-0 öne geçirdi.

Eren Derdiyok, Şampiyonlar Ligi'nde son golünü Leverkusen formasıyla 2011 yılında Leverkusen formasıyla Genk'e atmıştı. Gomis'in satılmasının ardından takımda tek santrfor olarak kalan Eren Derdiyok, toplamda son 7 resmi maçta 5 gol attı.

Eren Derdiyok 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde gol attı

RODRİGUES İLKİ YAŞADI


Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında Garry Rodrigues 9. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi ve kariyerinde ilki yaşadı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grupta oynadığı ilk maçta Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan sarı kırmızılı takım maçın henüz 9. dakikasında Garry Rodrigues'in golüyle 1-0 öne geçti. Garry Rodrigues, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarında çıktığı ilk maçta ilk golünü atma başarısı gösterdi.

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Galatasaray özellikle kanatlardan üst üste tehlikelia ataklar gerçekleştirdi. Maçın 9. dakikasında sol kanatta topla buluşan Garry Rodrigues ceza sahasına içe doğru kat etti ve yerden sert, düzgün bir vuruşla kaleci Guilherme'yi mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.

Garry Rodrigues böylelikle kariyerinde çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında golle buluşmayı başardı. Rodrigues bu sezon toplamda ise Galatasaray formasıyla 3. golünü attı.

Eren Derdiyok 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde gol attı

Rodrigues ve Eren Derdiyok'un golleri sonrası sosyal medya adeta yıkıldı.